Klubski turnir in treningi med poletjem

2015-06-12 13:16
Spoštovani člani BK Ptuj in ljubitelji bowlinga!
 
Na zaključni slovesnosti in podelitvi priznanj ptujske podjetniške bowling lige, je bila na kratko predstavljena dejavnost Bowling kluba Ptuj.
 
Naj povzamem nekaj ključnih točk:
  1. Dne 21.6.2015 ob 16:00 bo odigrano prvenstvo kluba. Ker bo organizirano v dveh skupinah, ste k udeležbi vabljeni vsi ljubitelji bowlinga, ki vas zanima morebitno aktivno sodelovanje v klubskih dejavnostih. Tekmovanje bo sponzorirano od Bowling centra Ptuj.
  2. Po prvenstvu bo ob 19:00 občni zbor kluba, na katerega ste vabljeni tudi vsi simpatizerji in morebitni novi člani.
  3. Klub v svojo sredino vabi vse zainteresirane igralce in igralke, mladince, seniorje. V novi sezoni bo nekoliko spremenjen tekmovalni sistem, tako da lahko vsak zainteresirani igralec najde rang tekmovanja, ki bi ustrezal njegovim zahtevam
  4. V poletni sezoni bodo redni treningi igralcev kluba, simpatizerjev ter ostali ljubiteljev vsak četrtek (prvič v četrtek 18.6.(prvič bo trening izjemoma ob 19:00)) ob 18:00. Rezultati se bodo beležili in uporabili kot osnova za določitev ekip, ki bodo tekmovale v naslednji sezoni. 
  5. BK Ptuj organizira velik turnir Ptuj open 2015 z mednarodno udeležbo v času od 22.8. – 29.8. Na turnir so vabljeni vsi registrirani in še posebej neregistrirani ljubiteljski igralci. Za najboljše med njimi je zagotovljeno nastopanje v finalnem delu in nagrade.
 
Bowling klub Ptuj vabi k sodelovanju igralce in igralke, ki si želijo druženja z igralci iz vse Slovenije ter primerjati svoje znanje z znanjem drugih igralcev.

Za več informacij lahko pišete na gregor.milozic@gmail.com
Nazaj